Кадър: БТВОбединени земеделци подписа споразумението с ГЕРБ защото е демократично представената партия.

...
Кадър: БТВОбединени земеделци подписа споразумението с ГЕРБ защото е демократично представената партия.
Коментари Харесай

Анастасия Мозер: Трябва да подкрепяме ГЕРБ, защото те нямат алтернатива

Кадър: БТВ

" Обединени земеделци подписа съглашението с ГЕРБ защото е демократично показаната партия. В Народното събрание няма други демократични партии и ГЕРБ би трябвало да бъде подсилен, тъй като няма опция. " Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ, почетният ръководител на " Обединени земеделци " Анастасия Мозер.

" Доволна съм, че ГЕРБ се показа добре на европейските избори и евродепутатите вече работят. Надявам се, да продължат на бъдат дейни ", добави Мозер.

Анастасия Мозер заяви, че се надява на бъдещо сътрудничество с ГЕРБ и за локалните избори.

" ГЕРБ споделят, че ще сътрудничат с всички демократични партии. ТЕ би трябвало да се отворят към другите партии с цел да оцелее демокрацията ", съобщи почетният ръководител на " Обединени земеделци ".

Мозер отговори на въпрос дали вижда нещо общо сред Иван Костов и Бойко Борисов.

" Общи черти сред Борисов и Костов съвсем няма, тъй като са доста разнообразни по темперамент. Костов сложи България на карата на Европа и Борисов върви в тази посока. Това е общото сред тях. Надявам се, че България ще остане в ЕС, тъй като това е най-великата концепция направена от европейците след втората световна война. ЕС трябва да просъществува " изрази надежда Мозер.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР